Ταλαιπωρία περιμένει τους επιβάτες του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου στο τμήμα από Ειρήνη προς Κηφισιά λόγω πτώσης δέντρου, το βράδυ της Κυριακής σε βαγόνι.
Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες.
Το ατύχημα συνέβη στο τελευταίο δρομολόγιο προς Κηφισιά, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΗΣΑΠ το δέντρο έπεσε λόγω του αέρα στο πρώτο βαγόνι του συρμού με αποτέλεσμα το βαγόνι να εκτροχιαστεί.
Στις 2:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας ξεκίνησε η επιχείρηση αποκατάστασης του προβλήματος το οποίο, για την ώρα, παραμένει άγνωστο πότε θα αποκατασταθεί.
Ο ΗΣΑΠ ενημερώνει, επίσης, ότι έχει δρομολογήσει λεωφορεία από τον σταθμό Ειρήνη τα οποία εκτελούν δρομολόγια προς Κηφισιά με ενδιάμεση στάση τον σταθμό Νερατζιώτισσα.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας