Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς σημείωσε ένα ιστορικό επίτευγμα, συμπληρώνοντας 100 συμμετοχές στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, την Πρέμιερ Λιγκ.
Η Κρίσταλ Πάλας πέτυχε την τρίτη φετινή νίκη της, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να σημειώνει το πρώτο του γκολ στην τρέχουσα σεζόν εναντίον της Νόριτς.
Ο «Μίλι» σκόραρε μάλιστα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, το οποίο ήταν το 20ο από την «άσπρη» βούλα στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ συνολικά έφτασε τα 25 γκολ από τον Ιανουάριο του 2017, όταν μετακινήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» στο σύλλογο του Λονδίνου.
Την περσινή σεζόν μάλιστα, ο Σέρβος μέσος δεν έχασε ούτε ένα παιχνίδι με τους «αετούς», σκοράροντας συνολικά 12 γκολ.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ΣΕΦ και αποθέωσε τον Μπαρτζώκα, τους παίκτες του, αλλά και τον Γ. Αγγελόπουλο που τους υποδέχθηκε.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.