Καλεσμένος στην εκπομπή One Line Weekend βρέθηκε την Κυριακή (29/9) ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΠΛΕ), Αντώνης Μακρής.

Στο τραπέζι του One Line Weekend ο κ. Μακρής μίλησε για  τους σύγχρονους νόμους της αγοράς και τα κίνητρα των καταναλωτών σήμερα με τον ίδιο να υπογραμμίζει πως «Οι Έλληνες διψάει να νοιώσει καλύτερα και να αλλάξει το status του».

Κληθείς να ερμηνεύει πως οι καταναλωτές προχωρούν σε ακριβές αγορές, την ίδια στιγμή που μισθοί και συντάξει παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα, ο κ. Μακρής δήλωσε πως τα υψηλά ποσοστά φοροδιαφυγή, εισφοροδιαφυγής και κίνησης «μαύρου» χρήματος στην αγορά, μπορεί να δώσει μία απάντηση.

Συζητώντας με τις Στ. Παπαδημητρίου και Β. Καραβάλτσιου, ο πρόεδρος του ΣΕΠΛΕ, τοποθετήθηκε επίσης γύρω από το νέο αναπτυξιακό νομοσχέδιο, υποστηρίζοντας πως θέτει τις σωστές βάσεις προς την κατεύθυνση των επενδύσεων, ωστόσο θα πρέπει να ακολουθήσουν και άλλες ενέργειες προκειμένου να υπάρξουν τα επιθυμητά αποτελέσματα που θα  δώσουν αφενός «ανάσα» στις επιχειρήσεις και αφετέρου να οδηγήσουν σε αύξηση του ΑΕΠ.

Πηγή: onetv.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο