Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρ. ΣΕΠΛΕ στο One Channel: Καλή αρχή το αναπτυξιακό νομοσχέδιο αλλά έπονται πολλά βήματα

Πρ. ΣΕΠΛΕ στο One Channel: Καλή αρχή το αναπτυξιακό νομοσχέδιο αλλά έπονται πολλά βήματα

Καλεσμένος στην εκπομπή One Line Weekend βρέθηκε την Κυριακή (29/9) ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΠΛΕ), Αντώνης Μακρής

Καλεσμένος στην εκπομπή One Line Weekend βρέθηκε την Κυριακή (29/9) ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΠΛΕ), Αντώνης Μακρής.

Στο τραπέζι του One Line Weekend ο κ. Μακρής μίλησε για  τους σύγχρονους νόμους της αγοράς και τα κίνητρα των καταναλωτών σήμερα με τον ίδιο να υπογραμμίζει πως «Οι Έλληνες διψάει να νοιώσει καλύτερα και να αλλάξει το status του».

Κληθείς να ερμηνεύει πως οι καταναλωτές προχωρούν σε ακριβές αγορές, την ίδια στιγμή που μισθοί και συντάξει παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα, ο κ. Μακρής δήλωσε πως τα υψηλά ποσοστά φοροδιαφυγή, εισφοροδιαφυγής και κίνησης «μαύρου» χρήματος στην αγορά, μπορεί να δώσει μία απάντηση.

Συζητώντας με τις Στ. Παπαδημητρίου και Β. Καραβάλτσιου, ο πρόεδρος του ΣΕΠΛΕ, τοποθετήθηκε επίσης γύρω από το νέο αναπτυξιακό νομοσχέδιο, υποστηρίζοντας πως θέτει τις σωστές βάσεις προς την κατεύθυνση των επενδύσεων, ωστόσο θα πρέπει να ακολουθήσουν και άλλες ενέργειες προκειμένου να υπάρξουν τα επιθυμητά αποτελέσματα που θα  δώσουν αφενός «ανάσα» στις επιχειρήσεις και αφετέρου να οδηγήσουν σε αύξηση του ΑΕΠ.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024