Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μιλουτίνοφ: «Να φτάσουμε στους οκτώ και βλέπουμε»

Μιλουτίνοφ: «Να φτάσουμε στους οκτώ και βλέπουμε»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για τη νέα σεζόν του Ολυμπιακού στην Euroleague, επισημαίνοντας πως στόχος είναι η 8αδα και στη συνέχεια ότι βγει.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, μίλησε στη NOVA και αναφέρθηκε στη σεζόν που θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες τονίζοντας πως είναι μια νέα κατάσταση για τους «ερυθρόλευκους» και πως θα πρέπει να σκεφτούν το μέλλον. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο ρόστερ της ομάδας του Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά και στο αν έχει μάθει ακόμα να μιλά ελληνικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ:

-Νίκολας την περασμένη σεζόν ήταν μια διπρόσωπη σεζόν για τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα. Τα πήγατε καλά στο πρώτο μισό της σεζόν και πολύ άσχημα στο δεύτερο μισό. Πιστεύεις πως η ομάδα είναι σε θέση να τα ξεχάσει όλα αυτά και να προχωρήσει μπροστά.

«Έχουμε πολλούς νέους παίκτες που δεν ήταν εδώ πέρυσι και τώρα πρέπει να ξεχάσουμε όσα έγιναν πέρυσι. Τώρα δεν μπορούμε να αλλάξουμε ότι έγινε, πρέπει να σκεφτούμε το μέλλον και να παίξουμε καλύτερα στο μέλλον».

-Για σένα προσωπικά; Θα παίξεις στη θέση νούμερο 5, νιώθεις κουρασμένος με τα ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου είσαι έτοιμος για μια δύσκολη σεζόν;

«Στην παρούσα φάση χρειάζομαι λίγη προπόνηση επειδή μόλις ήρθα στην ομάδα μια μέρα πριν το τουρνουά στην Μόσχα και θέλω χρόνο να βρω τον καλό μου εαυτό την καλή μου αγωνιστική κατάσταση, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου αλλά πριν την έναρξη της σεζόν θα είμαι έτοιμος».

-Μπορείς να αξιολογήσεις την ομάδα σου καθώς υπάρχουν άπειροι παίκτες χωρίς παρουσία στην Ευρωλίγκα, ή έστω μικρή παρουσία αλλά και έμπειροι.

«Είναι δύσκολο να πω κάτι γιατί μόλις ήρθα, δεν έχω δει τα παιχνίδια για να είμαι ειλικρινής, μόνο τα ματς με Ερυθρό Αστέρα και Περιστέρι, θα χρειαστώ για να μπορώ να πω κάτι αλλά πιστεύω πως έχουν ποιότητα αλλιώς δεν θα ήταν εδώ».

-Θεωρείς πως είναι μια εκπαιδευτική σεζόν για σένα; Υπάρχουν νέα παιδιά που δεν έχουν εμπειρία και θα χρειαστούν τη βοήθειά σου. Θα τους μάθεις τι σημαίνει Ευρωλίγκα;

«Ναι σίγουρα αν ο Χαπ ζητήσει την βοήθεια μου θα την έχει όπως όλοι επειδή είναι οι συμπαίκτες μου και επειδή θέλω να έχει επιτυχία η ομάδα μου».

-Προσωπικοί στόχοι;

«Προσωπικοί όχι, έχω ότι στόχο έχει η ομάδα, να έχουμε επιτυχία να είμαστε καλύτεροι από πέρυσι να φτάσουμε στους καλύτερους οκτώ και μετά θα δούμε».

-Σχετικά με τα ελληνικά του.

«Καταλαβαίνω πολλά αλλά θέλω χρόνο για να μιλήσω».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024