Πολύ σημαντική νίκη για το Λαύριο στην πρεμιέρα της Basket League που επικράτησε εκτός έδρας του Ιωνικού με 94-90, «πικραίνοντας» την ομάδα της Νίκαιας στην επιστροφή της στην 1η κατηγορία.
Κορυφαίοι για την ομάδα της ανατολική της Αττικής οι ΝτεΚόζι και Όλμαν με 18 και 17 πόντους αντίστοιχα. Εξαιρετικοί και οι Γουάτσον (14π) και Ντέιβις (12π).
Από πλευράς γηπεδούχων οι Μαυροκεφαλίδης και Τζόουνς έκαναν «όργια», τα οποία ωστόσο δεν έφταναν για να αποτρέψουν την ήττα της ομάδας τους. Ο πρώτος τελείωσε το παιχνίδι με 25 πόντους και 4 ριμπάουντ, ενώ ο δεύτερος μέτρησε 23 πόντους και 8 ριμπάουντ.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Στον τελικό των 53κ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πάλης στην Αλβανία, η Μαρία Πρεβολαράκη, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 2-1 από την Ουκρανή Γεφρεμοβα και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου
LIVE: Μονακό – Μπαρτσελόνα. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μονακό – Μπαρτσελόνα για το πλέι ιν της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.