Ο Μαρτίνς δεν ήταν στόχος της Σπόρτινγκ. Ηταν η πρώτη επιλογή... Τα άτοπα περί buy out, η (διπλή) άμεση άρνηση στα Λιοντάρια, το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, η ζωή των προπονητών και το ένα ραντεβού που θα λήξει το θέμα, όταν έρθει η στιγμή
Οι προπονητές ζουν και πεθαίνουν με τα αποτελέσματα. Με την καλή ή κακή ημέρα/διάθεση των ποδοσφαιριστών τους. Δεν είναι θέμα δικαίου ή αδίκου. Στο ποδόσφαιρο και δη σε ομάδες ακραίου πρωταθλητισμού, η δικαιοσύνη καθορίζεται από το αποτέλεσμα.
Ο Ολυμπιακός στη διάρκεια της περσινής σεζόν έκανε κάτι που δεν συνηθίζουν οι ομάδες αυτής της μενταλιτέ. Στήριξε τον προπονητή του, παρά το γεγονός ότι δεν κατέκτησε κανέναν τίτλο.
Στήριξε το πρότζεκτ και το ενίσχυσε με ακόμη καλύτερους ποδοσφαιριστές, ακόμη καλύτερα εργαλεία. Και ήδη το αποτέλεσμα δικαιώνει αυτή τη στήριξη. Με τους Ερυθρόλευκους να βρίσκονται στους ομίλους του Champions League (η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη) και στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Γκιουλέρ επωφελήθηκε από το «δώρο» του Νόιερ και άνοιξε το σκορ (1-0) για τη Ρεάλ στα 34 δευτερόλεπτα, όμως ο Πάβλοβιτς με κεφαλιά από κόρνερ του Κίμιχ έκανε το 1-1 στο 6′.
Το δεύτερο μέρος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αθηναϊκό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού οι πράσινοι αρνήθηκαν να βγουν επειδή οι γηπεδούχοι δεν επέτρεψαν τη είσοδος στους οπαδούς τους.
LIVE: Άρσεναλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρσεναλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.
LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από MEGA και COSMOTE SPORT 2.