Ο Μαρτίνς δεν ήταν στόχος της Σπόρτινγκ. Ηταν η πρώτη επιλογή... Τα άτοπα περί buy out, η (διπλή) άμεση άρνηση στα Λιοντάρια, το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, η ζωή των προπονητών και το ένα ραντεβού που θα λήξει το θέμα, όταν έρθει η στιγμή
Οι προπονητές ζουν και πεθαίνουν με τα αποτελέσματα. Με την καλή ή κακή ημέρα/διάθεση των ποδοσφαιριστών τους. Δεν είναι θέμα δικαίου ή αδίκου. Στο ποδόσφαιρο και δη σε ομάδες ακραίου πρωταθλητισμού, η δικαιοσύνη καθορίζεται από το αποτέλεσμα.
Ο Ολυμπιακός στη διάρκεια της περσινής σεζόν έκανε κάτι που δεν συνηθίζουν οι ομάδες αυτής της μενταλιτέ. Στήριξε τον προπονητή του, παρά το γεγονός ότι δεν κατέκτησε κανέναν τίτλο.
Στήριξε το πρότζεκτ και το ενίσχυσε με ακόμη καλύτερους ποδοσφαιριστές, ακόμη καλύτερα εργαλεία. Και ήδη το αποτέλεσμα δικαιώνει αυτή τη στήριξη. Με τους Ερυθρόλευκους να βρίσκονται στους ομίλους του Champions League (η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη) και στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Για μια απολαυστική και δίκαιη δίκη επί της Ιταλίας στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο, έκανε λόγο ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας, Θοδωρής Βλάχος.