Η επωδός, μετά το τέλος του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ήταν συγκεκριμένη: Κακώς ο Μαρτίνς ξεκίνησε με την ίδια 11άδα που αγωνίστηκε κόντρα στην Τότεναμ. Οι παίκτες ήταν κουρασμένοι, «άδειοι» από δυνάμεις, αλλά και πνευματικά. Τοποθετήσεις που επιβεβαιώθηκαν στο γήπεδο. Με τον Πορτογάλο τεχνικό να επωμίζεται την ευθύνη για τις επιλογές του, να την αναλαμβάνει στο 100% και να αναζητά τον λόγο που ήρθε αυτό το δυσάρεστο 1-1. Και κυρίως να αναζητά τον λόγο που η ομάδα του δεν έπαιξε το ποδόσφαιρο που τη χαρακτηρίζει.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Χαμό έχει προκαλέσει η απόφαση του Κονγκό, να απαγορεύσει στους διεθνείς να επιστρέψουν στους συλλόγους που αγωνίζονται, μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων με την Εθνική ενόψει Μουντιάλ.
Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης (7/4, 21:15) και αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο των Ερυθρόλευκων, που είναι η κατάκτηση της Euroleague.