Ολυμπιακός: «Απόφαση εκδίκησης από ΕΟΚ κόντρα στους νόμους»
Οι Ερυθρόλευκοι περνούν στην αντεπίθεση αναφορικά με την απόφαση της ΕΟΚ και την άρνηση της αλλαγής της ονομασίας της ομάδας σχετικά με την Α2 και το Κύπελλο Ελλάδος
Οι οποίοι έχουν τρέξει όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να προχωρήσουν το εν λόγω εγχείρημα, καθώς δεν θέλουν να έχουν καμία απολύτως σχέση με τις διοργανώσεις της ΕΟΚ.
Τι έγινε από την μεριά της ομοσπονδίας; Οι νομικοί της εκπρόσωποι εξήγησαν στις ανώτερες βαθμίδες ότι ο Ολυμπιακός είναι 100% νομότυπος, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι το επιτελείο των Ερυθρόλευκων έχουν κάνει όλες τις διαδικασίες για να λέγονται πλέον Ολυμπιακός Β’, σε Κύπελλο Ελλάδας και Α2.
Βέβαια αυτό δεν έδειξε να ενοχλεί και ιδιαίτερα εκείνους που παίρνουν τις αποφάσεις.
Αναμενόμενο είναι ο Ολυμπιακός μέσω της νομιμότητας να διαφυλάξει τα δικαιώματα του και να μην αφήσει την αυθαιρεσία της διοίκησης του Ελληνικού μπάσκετ.
Σύμφωνα λοιπόν με κύκλους της Ερυθρόλευκης ΚΑΕ, τονίστηκε πως «Κάνουν ο,τι θέλουν, χωρίς να τους ενδιαφέρουν οι νόμοι και η τήρηση της νομιμότητας. Άλλωστε δεν τους ελέγχει κανείς. Είναι άλλη μία απόφαση καθαρά για εκδίκηση και κόντρα στους νόμους».
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
Με δύο γκολ και μία ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με 4-1 από την έδρα της καταδικασμένης Γουλβς που σκόραρε μετά τον Οκτώβριο.
Η αρχή μιας νέας εποχής που κατέληξε σε αποτυχία, με τον Χάμιλτον να μην καταφέρνει ούτε νίκη ούτε podium και τον Λεκλέρ να παραμένει η μόνη ελπίδα της Scuderia