Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την, περυσινή φιναλίστ του Champions League, Τότεναμ στην πρεμιέρα του στον 2ο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Έτσι, ο Πέδρο Μαρτίνς διατήρησε το αήττητο σερί του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στον 1 χρόνο και κάτι που βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Πορτογάλος προπονητής έχει 7 νίκες και 3 ισοπαλίες απέναντι σε αντιπάλους όπως οι Μίλαν, Τότεναμ, Μπέτις και Ντιναμό Κιέβου, με τα τέρματα να είναι 30-7 υπέρ των ερυθρολεύκων.
Συνολικά, ο Μαρτίνς με τον Ολυμπιακό σε 19 ματς στην Ευρώπη έχει συνολικό απολογισμό 11 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες, με τα τέρματα σε αυτά τα 19 ματς να είναι 39-15 υπέρ των Πειραιωτών.
Τη χρονιά που διανύουμε ο Μαρτίνς θα περάσει στη δεύτερη θέση της λίστας του Ολυμπιακού σε συμμετοχές στην Ευρώπη καθώς μετά το πέρας της φάσης των ομίλων θα έχει 24, έναντι 23 του Τάκη Λεμονή.
Επιπλέον, ο Πορτογάλος έχει τις ίδιες νίκες στην Ευρώπη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε (11-0-9 το ρεκόρ του Ισπανού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις) και υπολείπεται μόλις τριών του Ντούσαν Μπάγεβιτς (14-6-12) αλλά έχει καλύτερο ποσοστό στους ευρωπαϊκούς αγώνες και από τους δύο.
Αναλυτικά οι αγώνες του Ολυμπιακού στην Ευρώπη με τον Μαρτίνς:
LIVE: Κηφισιά – ΟΦΗ. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – ΟΦΗ για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.
Ο Ολυμπιακός Β’ προηγήθηκε με τον Μαρτίνη στο 64ο λεπτό, όμως η Μαρκό κατάφερε να ισοφαρίσει το 90+6′ με τον τερματοφύλακα Θεοδωράκη, αποσπώντας 1-1 για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 2.