Μπλατ: «Δεσμεύομαι ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα για τον Ολυμπιακό»
Ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ αναφέρθηκε στο πλάνο της νέας σεζόν και δεσμεύτηκε στον κόσμο ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν «μέσω της αφοσίωσης όλων στην τελειότητα»
O Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ δεν γινόταν να απουσιάζει από το «Σταύρος Νιάρχος» και την παρουσίαση της νέας φανέλας των Πειραιωτών.
Στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας φανέλας της ομάδας λοιπόν, ο έμπειρος κόουτς αναφέρθηκε στο ρόστερ του, έκανε ειδική αναφορά στην «αφοσίωση στην τελειότητα» και δεσμεύτηκε τόσο απέναντι στην ομάδα όσο και απέναντι στον κόσμο ότι θα επιθυμητά αποτελέσματα θα έρθουν!
«Είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι και ανυπόμονοι να αρχίσει αυτή η ξεχωριστή χρονιά. Ως προπονητής είναι σπουδαίο συναίσθημα να έχεις ποιότητα από πλευράς εμπειρίας και υψηλής απόδοσης, στα οποία μας έχει συνηθίσει αυτή η σπουδαία ομάδα, συν την ποιότητα που προστέθηκε από διάφορα μέρη της Ευρώπης και από το ΝΒΑ.
Θα παλέψουμε για να πετύχουμε τους υψηλότερους δυνατούς στόχους! Πάντα λέω πως το πιο σημαντικό πράγμα είναι η αφοσίωση όλων στην τελειότητα, να κάνουν τα πάντα με το σωστό τρόπο, γιατί τα αποτελέσματα δεν προηγούνται, ακολουθούν.
Το να πεις «θα πρέπει να κάνεις αυτό κι εκείνο» μου ακούγεται λίγο κενό! Εάν έρχεσαι κι είσαι αφοσιωμένος στην τελειότητα επί καθημερινής βάσης, τα αποτελέσματα θα έρθουν και δεσμεύομαι για αυτό στον κόσμο και στην ομάδα».
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η Λίντσεϊ Βον υπέστη σοβαρή πτώση και αποσύρθηκε από τον αγώνα κατάβασης από τον αγώνα κατάβασης στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2026 την Κυριακή, στην Κορτίνα ντ΄ Αμπέτσο.
Η Χάποελ Τελ Αβίβ έχει καταθέσει πρόταση για τον Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις και δημοσίευμα του Sport5 υποστηρίζει πως έχει κερδίσει την κούρσα για τον παίκτη.