Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγγελόπουλοι: «Ιστορική σεζόν, ίσως αλλάξει η μοίρα του ευρωπαϊκού μπάσκετ»

Αγγελόπουλοι: «Ιστορική σεζόν, ίσως αλλάξει η μοίρα του ευρωπαϊκού μπάσκετ»

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ανέφεραν πως η φετινή χρονιά θα είναι ιστορική για τον Ολυμπιακό, καθώς η ομάδα θα συμμετάσχει μόνο στη διευρυμένη Euroleague

Η φανέλα του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν παρουσιάστηκε, με τους αδελφούς Αγγελόπουλους να κάνουν δηλώσεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Οι διοικούντες των «ερυθρόλευκων» στάθηκαν στην ιστορική, όπως τη χαρακτήρισαν, χρονιά που έχει μπροστά της η ομάδα, καθώς θα αγωνιστεί μόνο στην διευρυμένη Euroleague, ενώ σύμφωνα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο αυτή η εξέλιξη μπορεί να φέρει αλλαγές στο ευρωπαϊκό μπάσκετ γενικότερα.

Επίσης, οι Αγγελόπουλοι ζήτησαν τη στήριξη του κόσμου και ευχαρίστησαν αμφότεροι τη Bwin για τη συνεργασία που είχαν μαζί της.

Δείτε αναλυτικά τι ανέφερε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος:

«Ευχαριστούμε που ήρθατε. Εύχομαι μια καλή αγωνιστική χρονιά. Είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε τη νέα φανέλα μας, που αλλάζει μετά από δύο χρόνια. Ευχαριστούμε τη Bwin.

Ελπίζουμε όλοι φέτος να έχουμε πετυχημένη σεζόν στην Ευρωλίγκα. Οι παίκτες δουλεύουν σκληρά. Αυτό που ευχόμαστε και ελπίζουμε ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια.

Είναι μια ιστορική χρονιά που ο Ολυμπιακός θα παίξει μόνο στην Ευρωλίγκα. Είναι μια διευρυμένη Ευρωλίγκα με περισσότερες ομάδες. Είναι καλό που θα είναι περισσότερα τα παιχνίδια. Ελπίζουμε να πάμε καλά και θέλουμε τη στήριξη όσων αγαπάνε την ομάδα».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου:

«Να ευχαριστήσω την Bwin για τη συνεργασία, η οποία συνεχίζεται όλο και καλύτερα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευγνώμονες γι’ αυτό. Θα είναι μία ιδιαίτερη χρονιά και ίσως να αλλάξει η μοίρα και του ευρωπαϊκού μπάσκετ, γιατί του ελληνικού έχει αλλάξει. Είπαμε μέχρι τέλους και το μέχρι τέλους έγινε πράξη».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024