8ος Όμιλος: Γκρουπ δύο… ταχυτήτων, με Τσέλσι και Άγιαξ τα φαβορί
Πρεμιέρα απόψε (17/9) για τον 8ο όμιλο του Champions League που κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί ως «δύο ταχυτήτων» με τον Άγιαξ και την Τσέλσι να είναι τα φαβορί απέναντι σε Λιλ και Βαλένθια αντιστοίχως.
Στη «μάχη» του Champions Leagie ρίχνεται απόψε (17/9) ένας από τους πιο ενδιαφέροντες ομίλους της φετινής διοργάνωσης, ο όγδοος, όπου συμμετέχουν οι Άγιαξ, Τσέλσι, Λιλ και Βαλένθια, με τα παιχνίδια που έρχονται να προβλέπονται αμφίρροπα αφού πρόκειται για ομάδες με ταλέντο που μπορούν να κάνουν τη ζημιά η μία στην και να κάνουν άνω-κάτω τη βαθμολογία.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.