Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2026
weather-icon 21o
Ραγκούσης: Κυβερνητικό φιάσκο το ανύπαρκτο 112 του κ. Μητσοτάκη

Ραγκούσης: Κυβερνητικό φιάσκο το ανύπαρκτο 112 του κ. Μητσοτάκη

«Σχεδόν 2 μήνες μετά, στις πυρκαγιές που εκδηλώνονται, το 112 απλώς δεν υπάρχει. Ούτε ενδιάμεσο, ούτε καν ενδιάμεσο του ενδιάμεσου» σημειώνει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Για κυβερνητικό φιάσκο με το 112 κάνει λόγο ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.

«Μόλις ξεκίνησε τη θητεία του ο κ. Μητσοτάκης έκρινε απαραίτητο να ανεβάσει την επικοινωνιακή παράσταση «εμένα με λένε Κυριάκο Μητσοτάκη, γι αυτό η ενδιάμεση λύση για το 112 θα λειτουργήσει το αργότερο σε 1 μήνα».

Σχεδόν 2 μήνες μετά, στις πυρκαγιές που εκδηλώνονται, το 112 απλώς δεν υπάρχει. Ούτε ενδιάμεσο, ούτε καν ενδιάμεσο του ενδιάμεσου» σημειώνει ο Γ. Ραγκούσης.

Όπως επισημαίνει, «το μόνο που πλέον υπάρχει είναι δημόσιες αλληλοκατηγορίες υπουργών στην προσπάθειά τους να φορτώσουν ο ένας στον άλλο την ευθύνη για το κυβερνητικό φιάσκο με το 112.

Και όχι τίποτε άλλο αλλά ατυχώς για τον κ.Μητσοτάκη η μη λειτουργία του 112 δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με μία ακόμη θλιβερή τροπολογία όπως έκανε στην περίπτωση της ΕΥΠ».

Headlines:
Δείτε όλες τις Τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2026
Απόρρητο