Αναχώρησε για Πορταριά ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας για την Πορταριά όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν
Με προορισμό την Πορταριά αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας ο Παναθηναϊκός για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.
Στην αποστολή φυσικά δεν βρίσκονται οι διεθνείς με την Εθνική μας ομάδα, Νικ Καλάθης, Ιωάννης Παπαπέτρου και Γιώργος Παπαγιάννης, ο άτυχος Γιάννης Αθηναίου αλλά και ο Τζίμερ Φριντέτ, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ με ολιγοήμερη άδεια και θα επιστρέψει το πρωί της Τετάρτης (4/9) για να ενσωματωθεί με την ομάδα.
Στην «πράσινη» αποστολή βρίσκονται οι Νίκος Περσίδης και Κωνσταντίνος Παπαδάκης καθώς και οι έφηβοι Μάριος Γιώτης και Αναστάσης Κωστόπουλος.
Τέλος, ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε τις προπονήσεις του με τον Παναθηναϊκό προκειμένου να αναχωρήσει για τις ΗΠΑ.
- Τα χρήματα που έχει πάρει ο Παναθηναϊκός από το Europa League και αυτά που διεκδικεί
- Το ζευγάρι των ρεκόρ: Ο Μπαμ Αντεμπάγιο και η θρύλος του WNBA, Έιτζα Γουίλσον (vids)
- Ντουπλάντις: «Φυσικά και θα κερδίσω τον Καραλή, δεν έχω χάσει την αυτοπεποίθησή μου»
- Το «ξέσπασμα» του Καντονά για Τραμπ: «Αν θέλει πόλεμο, να είναι στην πρώτη γραμμή»
- Σοκαριστική αποκάλυψη της Καρίνα Έντλινγκερ: «Με βίασαν δύο εβδομάδες πριν κερδίσω το χρυσό μετάλλιο»
- Η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται έντονα για τον Μόουζες Ράιτ
- Αθλητικές μεταδόσεις (12/3): Πού θα δείτε τις ευρωπαϊκές «μάχες» Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και τα ματς στη Euroleague
- Ένα μηχάνημα αξίας 5.500 ευρώ είναι το μυστικό του Ρονάλντο: Πώς αναρρώνει από τον τραυματισμό του (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/maximilien-t-scharner-GExOn1lUED0-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442