Η επαγγελματική της καριέρα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, έχει δίπλα της φίλους που την αγαπούν και μοιάζει πιο όμορφη από ποτέ. Αυτό το συναίσθημα θέλησε να μεταδώσει με πολύ χιούμορ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Σε μια στιγμή κεφιού η Κοκκίνου άρχισε να τραγουδά και να χορεύει με τον Μαρίνο και την Παυλίδου, ενώ η Μπότση που βιντεοσκοπούσε ακούγεται να γελάει ξεκαρδιστικά.
Στη σχετική ανάρτηση η τραγουδίστρια έγραψε: «Κυριακή γιορτή και σχόλη να ‘ταν η βδομάδα όλη…!!! Με γέλιο κέφι και χορό υποδεχτήκαμε τον Σεπτέμβριο. Καλό μήνα!!!».
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας