Προετοιμασία Ολυμπιακού: Τα βάρη των Ερυθρόλευκων στο Μέτσοβο
Για τρίτη μέρα ο Ντέιβιντ Μπλατ βγάζει το λάδι στους παίκτες του στην προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου
Είναι η περίοδος που οι παίκτες απεχθάνονται περισσότερο, αλλά είναι αναγκαία για να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν καλύτεροι στην σεζόν. Για αυτό στην προετοιμασία οι προπονητές και το τιμ τους, δεν τους χαρίζονται με τίποτα έτσι ώστε να είναι στα επίπεδα που πρέπει στην διάρκεια της χρονιάς.
Στον Ολυμπιακό έχουν μπει στην τρίτη μέρα της προετοιμασίας, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να έχει δείξει από νωρίς τις προθέσεις τους.
Οι Ερυθρόλευκοι πέρασαν το πρωινό τους στο γυμναστήριο και στα βάρη. Ο Ανδρέας Γκατζούλης ήταν αυτός που είχε υπό την εποπτεία του το πρόγραμμα τους και είχε άπαντες στην τσίτα.
Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η ΚΑΕ Ολυμπιακός με τα βάρη της τρίτης ημέρας στο Μέτσοβο

- Δικηγόρος Τσιτσιπά: «Δεν οδηγούσε ο Στέφανος, αλλά ο πατέρας του»
- Ποιες είναι οι τέσσερις ομάδες που θέλουν τον Αντετοκούνμπο (vid)
- Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Μόντε Μόρις
- Η Αρμάνι Μιλάνο «ψάχνεται» για γκαρντ και κοιτάζει Φλιν ή Φρέιζερ
- Στη Λεωφόρο με τον Βόλο ο Παναθηναϊκός – Εκτός έδρας «μάχες» για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
- Οι Σπερς στον τελικό του NBA Cup με «καυτό» Γουεμπανιάμα (111-109) – «Καθάρισε» ο Μπράνσον για τους Νικς (132-120)
- Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται εκτός έδρας με το Περιστέρι Betsson, με στόχο το απόλυτο στην Stoiximan GBL
- Έρχεται στην Αθήνα ο Μόντε Μόρις για τον Ολυμπιακό (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/howen-ac0WfQ3F6dw-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442