Το ποστ των Αργεντινών με το λαβωμένο πόδι του Καμπάτσο
Η ομοσπονδία μπάσκετ της Αργεντινής δημοσίευσε μια φωτογραφία του Φακούντο Καμπάτσο, εκφράζοντας την αισιοδοξία της για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019
Ο Φακούντο Καμπάτσο αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της Αργεντινής με τη Ρωσία (85-64) με το επιτελείο της ομάδας να αγωνιά για την έκταση του προβλήματος.
Ο διεθνής γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης ωστόσο έσπευσε να καθησυχάσει άπαντες. «Αισθάνομαι καλά. Σίγουρα θα αρχίσω στο Παγκόσμιο Κύπελλο» εξήγησε μιλώντας στην As.
«Ο Φάκου έχει πρόβλημα στην εξωτερική πλευρά του αστραγάλου και θα ακολουθήσει φυσικοθεραπεία. Δουλεύουμε εντατικά με το ιατρικό τιμ, έχοντας ως στόχο την ταχεία ανάρρωση του. Είμαστε αισιόδοξοι», τόνισε από πλευράς της η ομοσπονδία μπάσκετ της Αλμπισελέστε.
Δείτε το σχετικό tweet:
Ampliamos el parte de Campazzo en palabras de @maccarisports: “Facu tiene un esguince externo de tobillo derecho. Evoluciona favorablemente al tratamiento de fisioterapia. Estamos trabajando intensamente con el cuerpo médico para su pronta recuperación. Somos optimistas”. 💪 pic.twitter.com/eEKaYRO7kx
Μεγάλο «διπλό» για την Ίντερ, καθώς χάρη σε γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 65′ επικράτησε με σκορ 1-0 της Αταλάντα και επέστρεψε στην κορυφή της Serie A
Μπαράζ δημοσιευμάτων για τον Σέιμπεν Λι στην Τουρκία, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να αναφέρουν ότι υπέγραψε ήδη στην Εφές και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.