Δεκαπέντε λεπτά με τις καλύτερες φάσεις των Μιλγουόκι Μπακς την περυσινή χρονιά, δημοσίευσε το NBA και φυσικά περιέχουν πολλές στιγμές μαγείας από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
Σπουδαία ήταν η περυσινή χρονιά για τους Μιλγουόκι Μπακς, με τα «ελάφια» να έχουν το καλύτερο ρεκόρ συνολικά στο NBA και να φτάνουν μέχρι και τον τελικό της Ανατολής.
Πρωταγωνιστής στην εξαιρετική τους πορεία, ήταν αναμφίβολα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας διεθνής αναδείχθηκε εξάλλου και MVP της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος επισφραγίζοντας την συμβολή του.
Κι αν υπάρχουν ακόμα κάποιοι που αμφιβάλλουν ή διερωτώνται γιατί, ίσως μπορούν αν πεισθούν με το κάτωθεν βίντεο όπου για περίπου 15 λεπτά ο Έλληνας φόργουορντ και η ομάδα του Μιλγουόκι προσφέρουν απλόχερα μαγικές στιγμές.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Η γερμανική ομάδα πέτυχε τεράστια νίκη στο Μπερναμπέου με Ντίας και Κέιν να πετυχαίνουν τα γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Εμπαπέ σκόραρε για τους Μαδριλένους