Γαλλική προεδρία: Επενδύσεις και Αν. Μεσόγειος στην ατζέντα Μακρόν-Μητσοτάκη
Η γαλλική προεδρία ανακοίνωσε ότι ο Εμανουέλ Μακρόν θα υποδεχθεί το απόγευμα της Πέμπτης στο Μέγαρο των Ηλυσίων τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Η γαλλική προεδρία ανακοίνωσε ότι ο Εμανουέλ Μακρόν θα υποδεχθεί το απόγευμα της Πέμπτης στο Μέγαρο των Ηλυσίων τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη «για να συζητήσουν το σύνολο των ευρωπαϊκών και διμερών θεμάτων, καθώς και εκείνων που σχετίζονται με την ανατολική Μεσόγειο».
«Η Γαλλία βρισκόταν πάντα στο πλευρό της Ελλάδας κατά τη διάρκεια της κρίσης, όπως και στο εξής για να συνοδεύσει την ανάπτυξη και τις επενδύσεις. Η ενίσχυση αυτής της πολιτικής, οικονομικής και στρατηγική σύμπραξης είναι σημαντική για την Ευρωπαϊκή Ένωση και την περιοχή », αναφέρει η γαλλική προεδρία.
Η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη «θα είναι η πρώτη διμερής επίσκεψη μετά την κατά παράδοσιν επίσκεψη (του Έλληνα πρωθυπουργού) στην Κύπρο», τονίζεται στην ανακοίνωση του Μεγάρου των Ηλυσίων.
- Καιρός: Γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας
- Ποια είναι τα μπαζωμένα ρέματα που πλημμυρίζουν την Αθήνα
- Margo’s Got Money Troubles: Η πρεμιέρα της σειράς με τις Μισέλ Φάιφερ, Ελ Φάνινγκ και Νικόλ Κίντμαν
- Πάρ’ το αλλιώς: Έξι τρόποι για να βάλεις τη σχέση από το τέλμα
- Στέγαση: Συνεχίζεται η ασφυξία – Πάνω από το ιστορικό υψηλό του 2008 οι τιμές – Οι περιοχές που «καίνε»
- Η κυβέρνηση απειλεί τους αγρότες με διώξεις περί «εγκληματικής οργάνωσης» και στοχοποιεί το λαϊκό κίνημα
- ΕΣΔΑ: Ο Στάρμερ καλεί την Ευρώπη να περιορίσει τα δικαιώματα των μεταναστών για να… αντιμετωπίσει την ακροδεξιά
- Νέα στοιχεία για το πόρισμα που «αποσύνδεσε» ΕΥΠ και Predator
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 11.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/colton-sturgeon-6FQuEH9mcNk-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442