Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόβλημα στην Εθνική: Δεν ακολουθεί την ομάδα στην Κίνα ο Σλούκας

Πρόβλημα στην Εθνική: Δεν ακολουθεί την ομάδα στην Κίνα ο Σλούκας

Ο τραυματισμός του Κώστα Σλούκα στο ματς με τους Ιταλούς, δεν θα του επιτρέψει να ακολουθήσει την αποστολή της Εθνικής στην Κίνα από τις 21/8. Τρέχει για να προλάβει ο γκαρντ της Φενέρ…

Ο Κώστας Σλούκας τραυματίστηκε στο χθεσινό φιλικό της Εθνικής ομάδας με την Ιταλία για το τουρνουά Ακρόπολις και ο διεθνής γκαρντ δεν θα μεταβεί με την υπόλοιπη ομάδα στην Κίνα. Ο Σλούκας έχει υποστεί αιμάτωμα και θλάση γαστροκνημίου και θα παραμείνει στην Αθήνα για αποθεραπεία.

Αν όλα πάνε καλά τότε θα μεταβεί αργότερα στην Κίνα για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο αυτή την στιγμή κανείς δεν είναι σε θέση να προβλέψει αν θα τα καταφέρει.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας για την κατάσταση του Σλούκα αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με αιμάτωμα και θλάση γαστροκνημίου διαγνώστηκε ο Κώστας Σλούκας αφού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Ο Σλούκας άρχισε άμεσα θεραπεία και την Τρίτη θα γίνουν νέες εξετάσεις και επανεκτίμηση της κατάστασης.

Ο παίκτης δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα για την Κίνα από την Τετάρτη, θα συνεχίσει τις θεραπείες στην Αθήνα και ανάλογα με την εξέλιξη της αποθεραπείας του θα αποφασιστεί αν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο με προτεραιότητα πάντα την υγεία του αθλητή»

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024