Η αρχιτεκτονική ομάδα MVRDV σχεδίασε την «Πράσινη Βίλα», ένα τετραώροφο κτίριο γραφείων αλλά και κατοικιών, η πρόσοψη του οποίου καλύπτεται από μία ποικιλία από γλάστρες και φυτά, στερεωμένα σε ένα σύστημα, που μοιάζει με σχάρες.
Η αρχιτεκτονική ομάδα MVRDV σχεδίασε την «Πράσινη Βίλα», ένα τετραώροφο κτίριο γραφείων αλλά και κατοικιών, η πρόσοψη του οποίου καλύπτεται από μία ποικιλία από γλάστρες και φυτά, στερεωμένα σε ένα σύστημα, που μοιάζει με σχάρες.
A post shared by archiAnatropes (@future_of_home_archianatropes) on
Χτισμένη στη γωνία ενός τετραγώνου κοντά στον ποταμό Dommel, στο ολλανδικό χωριό Sint-Michielsgestel, υιοθετεί την αστική μορφή των γειτονικών κατασκευών ενώ ούσα καλυμμένη με φυτά, φέρει στοιχεία του βουκολικού τοπίου, που διαμορφώνουν ο ποταμός, τα χωράφια και τα δέντρα.
Η «Πράσινη Βίλα» λειτουργεί ως το πράσινο σημείο του αστικού τσιμεντένιου τοπίου, υπενθύμιση της ανάγκης του ανθρώπου για άμεση επαφή με την φύση.
Περιλαμβάνει έναν μοντέρνο χώρο γραφείου στο ισόγειο, πέντε διαμερίσματα στους τρεις πάνω ορόφους αλλά και υπόγειο πάρκινγκ.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας