Στην απόδοση του Ζοσέ Σα τον οποίο χαρακτήρισε MVP και των δύο ματς στάθηκε ο Ιρφάν Σαράλογλου μετά το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά μίλησε για:
-τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό: «Ήταν ένας γύρος όπου θα έκρινε αν θα παίζαμε Europa ή Champions League. Στο πρώτο ηττηθήκαμε με 1-0 και είχαμε κάποιους τραυματισμούς και αποβολές. Έχουμε δημιουργική ομάδα με επιθετικούς και δημιουργικούς παίκτες που έλειψαν.
Ο Ολυμπιακός είχε τον Σα που είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και ήταν ο παίκτης του αγώνα, που θα έπρεπε να είναι ο παίκτης και των δύο αγώνων. Η καλή στάση του τερματοφύλακα, που διάβαζε πάντα τις φάσεις, ήταν καθοριστική για τα δύο παιχνίδια. Χάσαμε πολλά γκολ σε κανονική ροή, αλλά και το πέναλτι στο πρώτο. Οπότε, πρέπει να συνεχίσουμε στο Europa League. Ευχόμαστε καλή τύχη στον Ολυμπιακό. Έχουμε μπροστά μας το ματς με τη Μαλάτιασπορ και σε αυτό το παιχνίδι θα εστιάσουμε».
-την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος του Ολυμπιακού στο Φάληρο: «Ήταν πολύ καλή ατμόσφαιρα, αλλά έχουμε συνηθίσει τέτοιες ατμόσφαιρες. Έχει φανταστικό κόσμο ο Ολυμπιακός, αλλά αυτοί που παίζουν είναι οι έντεκα παίκτες της κάθε ομάδας. Εμείς κλείνουμε τα αυτιά σε αυτές τις περιπτώσεις και δεν νομίζω ότι μας επηρέασε πολύ».
-το γεγονός ότι στέκεται στον Σα και όχι στην ομάδα του: «Ευχαριστώ για τις ευχές. Εγώ εξήρα την απόδοση του Ολυμπιακού. Έπαιξε καλά στα δύο ματς. Είναι καλός και στην άμυνα και στο κέντρο, αλλά και μπροστά έχει καλούς παίκτες. Όπως είναι ο Βαλμπουενά με τον οποίο έχω συνεργαστεί για χρόνια στην Τουρκία. ο Σα, όμως, ξεχώρισε με την απόδοσή του στο πρώτο μέρος».
-τη μεγάλη ευκαιρία του Ρομπίνιο και το αν έπαιξε ρόλο στην αλλαγή αυτή η φάση: «Όχι δεν έχει σχέση με τη φάση. Δεν τιμωρούμε τους παίκτες. Ήταν σωστή απόφαση επειδή δεν βοηθούσε στην άμυνα, συμφώνησε κι ο παίκτης. Ο Αρντά ήταν καλός».
-το αν θα έπαιρνε τον Σα ή κάποιον άλλο παίκτη αν είχε τη σχετική δυνατότητα: «Είναι δύσκολη ερώτηση. Θα μείνουμε με αυτούς που έχουμε. Του χρόνου βλέπουμε. Η Μπασάκ έχει πολύ μεγάλο ρόστερ με καλούς παίκτες, με τους οποίους έχουμε μεγάλους στόχους, όπως ήταν και η πρόκριση στο Champions League. Όλοι είναι πολύ καλοί και μπορούν να αποδώσουν καλά».
Ένα από τα πιο «χορταστικά» ημίχρονα που έχουμε δει φέτος έλαβε χώρα στο Μόναχο, καθώς Μπάγερν και Ρεάλ σημείωσαν πέντε γκολ σε 45 λεπτά (2-3) στον επαναληπτικό για τους «8» του Champions League.
Με 4 γκολ του Ζαλάνκι και από 3 των Κάκαρη, Νικολαΐδη και Παπαναστασίου, ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα με με 22-13 τον Πανιώνιο εκτός έδρας και πέτυχε την 21η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 πόλο.
Ο Γκιουλέρ επωφελήθηκε από το «δώρο» του Νόιερ και άνοιξε το σκορ (1-0) για τη Ρεάλ στα 34 δευτερόλεπτα, όμως ο Πάβλοβιτς με κεφαλιά από κόρνερ του Κίμιχ έκανε το 1-1 στο 6′.
Το δεύτερο μέρος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αθηναϊκό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού οι πράσινοι αρνήθηκαν να βγουν επειδή οι γηπεδούχοι δεν επέτρεψαν τη είσοδος στους οπαδούς τους.