Θερμός θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα την Τρίτη (13/08), αφού καθώς πάλι αναμένεται να κάνει 40αρια σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Ο καύσωνας που σημειώνεται τις τελευταίες ημέρες θα συνεχίσει μέχρι και την Τετάρτη, ενώ θα αρχίσει να υποχωρεί σταδιακά από τον Δεκαπενταύγουστο κι έπειτα. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, ο καιρός την Τρίτη θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στο Αιγαίο με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Αίθριος.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Θρακικό τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 38 και κατά τόπους στην κεντρική Μακεδονία 39 με 40 βαθμούς Κελσίου. Η ελάχιστη στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.