Αδειάζει η Αθήνα: Αυξημένη κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά
Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων εν όψει 15Aύγουστου
Μαζικές είναι οι αναχωρήσεις των πλοίων εν όψει της μεγάλης εξόδου των εκδρομέων για την εβδομάδα του δεκαπενταύγουστου.
Το αδιαχώρητο επικρατεί στο λιμάνι του Πειραιά, με τους εκατοντάδες εκδρομείς να επιβιβάζονται από νωρίς το πρωί στα πλοία, αναχωρώντας για τους προορισμούς των διακοπών τους.
Ορισμένοι, βέβαια, εξαιτίας του κυκλοφοριακού χάους που επικρατεί στους δρόμους γύρω από το λιμάνι, έχασαν το πλοίο τους, ενώ άλλοι, αν και έφθασαν στην ώρα τους αντιμετώπισαν μεγάλη ταλαιπωρία, καθώς πολλά από τα πλοία φθάνουν με καθυστέρηση.
Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΛΠ (Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς) για σήμερα είναι προγραμματισμένες από το λιμάνι του Πειραιά 28 αναχωρήσεις πλοίων ενώ υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, εν όψει της κορύφωσης των αναχωρήσεων, ζήτησε αυξημένα μέτρα ασφαλείας στα λιμάνια της χώρας από τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος.
- Ο Τραμπ διαβεβαιώνει πως θα υποδεχτεί τον Σι Τζινπίνγκ «προς το τέλος της χρονιάς» στον Λευκό Οίκο
- Πορτογαλία: Σαρωτική νίκη του σοσιαλιστή Σεγκούρο στις προεδρικές εκλογές έναντι του ακροδεξιού Βεντούρα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Κατάσκοπος 3 χρόνια και όχι μόλις 3 μήνες
- Ο φόβος για την AI, νέα πραγματικότητα στη Wall Street
- Google: Κάτι αλλάζει με τις επαφές στα κινητά Android – Η έξυπνη…καρτών κλήσεων
- Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, με Καρέρας – Εμπαπέ!



