Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τρέφει απεριόριστο σεβασμό και εκτίμηση για τον Νικ Κύργιο και σε κάθε ευκαιρία αποθεώνει τον ελληνοαυστραλό τενίστα.
Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του μεταξύ τους παιχνιδιού για τα ημιτελικά του Citi Open, στις οποίες τόνισε ότι το άθλημα χρειάζεται άτομα σαν τον Νικ Κύργιο.
«Κάνει αυτό που κάνει στο γήπεδο, επειδή μ’ αυτόν τον τρόπο νιώθει πιο άνετα. Ψυχαγωγεί τον κόσμο. Κάποιοι τον λατρεύουν, κάποιοι τον μισούν. Εγώ πιστεύω πως χρειαζόμαστε άτομα σαν κι αυτόν στο παιχνίδι, επειδή διαφορετικά τα πράγματα θα παραήταν σοβαρά» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο τενίστες τα ξημερώματα έδωσαν μια μεγάλη μάχη, στην οποία βγήκε νικητής ο Νικ Κύργιος, ο οποίος σε λίγες ώρες (02:00) θα αντιμετωπίσει τον Ντανιήλ Μεντβέντεφ στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, που διεξάγεται στην Ουάσινγκτον.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
«Ο Θρύλος έρχεται για να αποδείξει γιατί είναι legenda. Ο Άγιαξ; Για να ζωντανέψει το όνειρο. Ποιος θα φύγει νικητής;», το όμορφο αφιέρωμα των οπαδών του Άγιαξ για τον Ολυμπιακό.
Κόντρα στον Λεβαδειακό ο Λορέν Μορόν έφτασε τον Λιούμπισα Μιλόγεβιτς στην κορυφή των ξένων σκόρερ του Άρη (48 γκολ) και την επόμενη φορά που θα σκοράρει ο Ισπανός θα μείνει μόνος πρώτος.