Ξεκίνησε η κατεδάφιση επικίνδυνων κτιρίων στην Αθήνα
Στην κατεδάφιση του πρώτου από τα 13 επικίνδυνα κτίρια που βρίσκονται στο Δήμο της Αθήνας προχώρησε τη Δευτέρα η ανάδοχη εταιρία που ανέλαβε να απομακρύνει τα ετοιμόρροπα σπίτια πάνω από τα κεφάλια των Αθηναίων.
Στην κατεδάφιση του πρώτου από τα 13 επικίνδυνα κτίρια που βρίσκονται στο Δήμο της Αθήνας προχώρησε τη Δευτέρα η ανάδοχη εταιρία που ανέλαβε να απομακρύνει τα ετοιμόρροπα σπίτια πάνω από τα κεφάλια των Αθηναίων.
Το συγκεκριμένο κτίριο στη συμβολή των οδών Μυλοποτάμου και Στρατηγού Δαβάκη στους Αμπελοκήπους έχει χτιστεί πριν από το 1955 και ο ιδιοκτήτης το έχει παραχωρήσει στον Δήμο Αθηναίων.
Πρόκειται για κτίριο το οποίο αποτελεί κίνδυνο για όσους κυκλοφορούν στην περιοχή και ειδικά μετά και τον σεισμό.
Η κατάσταση πολλών κτιρίων επιδεινώθηκε με τον σεισμό του προηγούμενου μήνα και κρίθηκε αναγκαία η άμεση κατεδάφισή τους.
- Το κλειδί για να βγάλεις χρήματα από τον χρυσό είναι η αστάθεια, λέει έμπορος πολύτιμων μετάλλων
- Διατροφή: Μπορούμε να απολαύσουμε και πάλι το φαγητό;
- Καιρός: Βροχές σε όλη τη χώρα και αφρικανική σκόνη σε νότια και δυτικά – Πέφτει η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πώς τα διαζύγια και οι singles ανεβάζουν τα ενοίκια – Η νέα πραγματικότητα της στέγης
- Ο Φάρος της Αλεξάνδρειας παίρνει «σάρκα και οστά» με τη βοήθεια της τεχνολογίας: Το θαύμα που ξαναχτίζεται σε 3D
- Αυτό που διαβάζουν οι άνδρες: Η επιστήμη ξέρει τι βιβλία τους αρέσουν
- ΕΡΓΑΝΗ: Το 2025 έκλεισε με βροχή απολύσεων – Τι μας περιμένει το 2026
- Ο Διάβολος Φοράει Prada 2: Το επώδυνο μυστικό της Μέριλ Στριπ και η επιστροφή – «Έπαθα μετατραυματικό στρες»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442