Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαραντόνα: «Ο Μέσι θύμισε… Μαραντόνα»

Μαραντόνα: «Ο Μέσι θύμισε… Μαραντόνα»

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κίνηση του Μέσι να κατηγορήσει την Ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής τονίζοντας πως του θύμισε τον ίδιο.

Ο Λιονέλ Μέσι μετά τα παιχνίδια με την Βραζιλία και την Χιλή στον ημιτελικό και τον μικρό τελικό του Copa America 2019 (όπου είχε αποβληθεί), είχε κάνει κάποιες όσον αφορά την Ομοσπανδία της Λατινικής Αμερικής μιλώντας για διαφθορά στη διοργάνωση, με την CONMEBOL να τον τιμωρεί με τρεις μήνες αποκλεισμό.

Ο θρύλος του Αργεντίνικου ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα, μίλησε στο «TyC», μέσα από το νοσοκομείο που ετοιμάζεται να κάνει μια εγχείριση στο δεξί γόνατο, για τα όσα είχε πει ο σταρ της Μπαρτσελόνα μετά τα συγκεκριμένα ματς.

Ο Μαραντόνα τόνισε πως ο Μέσι του θύμισε πολύ τον ίδιο αφού βγήκε και είπε αυτό που ένιωθε, ενώ τον χαρακτήρισε ατίθασο, όπως ακριβώς ήταν και εκείνος τον καιρό που αγωνιζόταν τόσο με την Εθνική, όσο και με τους συλλόγους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαραντόνα για τον Μέσι:

«Μου φάνηκε σαν ένας Μέσι στο στυλ του Μαραντόνα. Τον είδα περισσότερο ατίθασο, να λέει αυτό που ένιωθε, θέλοντας να κερδίζει στον αγωνιστικό χώρο χωρίς κανείς να στήνει τα παιχνίδια».

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024