Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σιμάο: Στην ΑΕΚ είμαστε οικογένεια

Σιμάο: Στην ΑΕΚ είμαστε οικογένεια

Ο Νταβίντ Σιμάο μίλησε στην ιστοσελίδα «sputniknews», τονίζοντας πως η ΑΕΚ έδειξε καλά στοιχεία στο χθεσινό φιλικό με τη Μπασακσεχίρ, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις πρώτες του ημέρες στην Ελλάδα

Ο μέσος της ΑΕΚ, Νταβίντ Σιμάο μίλησε στην ιστοσελίδα «sputniknews» για τον αγώνα με την Μπασακσεχίρ. Μεταξύ άλλων τόνισε πως η «Ένωση» έδειξε πολύ καλά στοιχεία κόντρα στους Τούρκους.

Σχολίασε τις πρώτες του ημέρες στην Αθήνα και το νέο του σύλλογο, την απόδοση της ΑΕΚ σε λίγες εβδομάδες και την επερχόμενη κόντρα Ολυμπιακού-Μπασακσεχίρ.

Ο Πορτογάλος δήλωσε αρχικά:

«Πιστεύω πως δείξαμε καλά πράγματα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα από την Τουρκία που έχει στο ρόστερ της παίκτες μεγάλης ποδοσφαιρικής αξίας. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε όπως και η αντίπαλος μας, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Η γνώμη μου, επαναλαμβάνω, είναι πως δείξαμε πολύ καλά στοιχεία κόντρα στη Μπασακσεχίρ και προσωπικά νιώθω γεμάτος.

Στον αγωνιστικό χώρο σε ένα μήνα θα είμαστε καλύτεροι και σε τρεις μήνες ακόμα καλύτεροι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν είναι ισχύει μόνο για την ΑΕΚ αυτό, αλλά για όλες τις ομάδες».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ΑΕΚ και τη ζωή στην Αθήνα: «Ακόμα δεν έχω συνηθίσει τη ζέστη, αλλά θα γίνει και αυτό. Νιώθω θετική ενέργεια. Εγώ όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου νιώθουμε πως είμαστε μια οικογένεια. Όλοι αυτό λέμε στην ομάδα και το νιώθουμε πως είμαστε οικογένεια. Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και καλή ατμόσφαιρα. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για τα ευρωπαϊκά ματς που έρχονται και θα δώσουμε μια καλή απάντηση στο πρώτο παιχνίδι μας».

Για την αναμέτρηση μεταξύ Ολυμπιακού και Μπασακσεχίρ για το Champions League: «Δεν ξέρω ποιος είναι φαβορί στο ζευγάρι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπασακσεχίρ. Πρόκειται για δυο καλές ομάδες και δεν είναι πρόβλημα μου για να είμαι ειλικρινής. Δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Έχουμε άλλο παιχνίδι να σκεφτούμε και να συγκεντρωθούμε. Δεν μας ενδιαφέρουν οι υπόλοιπες ομάδες».

Για το ποιους παίκτες της Μπασακσεχίρ ξεχωρίζει: «Η Μπασακσεχίρ έχει πολλούς επικίνδυνους παίκτες όπως είναι ο Βίστσα και ο Ρομπίνιο. Έχει ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ένα παιχνίδι. Είναι μια ομάδα με μεγάλο μπάτζετ και πέρσι τερμάτισε στην δεύτερη θέση του τουρκικού πρωταθλήματος, κάτι που δείχνει ότι αυτή η ομάδα είναι πραγματικά πολύ καλή».

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024