Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Kαρντόσο: Υπήρξαν και πράγματα που με προβλημάτισαν

Kαρντόσο: Υπήρξαν και πράγματα που με προβλημάτισαν

Τι είπε μετά το φιλικό με την Μπασακσεχίρ ο προπονητής της ΑΕΚ

Μια ΑΕΚ με δύο πρόσωπα είδε απέναντι στην Μπασακσεχίρ ο Μιγκέλ Καρντόσο, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δηλώνει μετά το ματς πως η ομάδα του έδειξε και κάποια στοιχεία που τον προβλημάτισαν.

«Παίξαμε ένα παιχνίδι σε πολύ υψηλό επίπεδο απέναντι σε μια πολύ ισχυρή ομάδα. Πιστεύω πως το συμπέρασμα είναι θετικό. Είχαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο είχαμε ταχύτητα, προσπαθήσαμε να παίξουμε γρήγορα, αλλά το πληρώσαμε αυτό στο δεύτερο μισό του πρώτου μέρους. Υποφέραμε λόγω της κόπωσης και πρέπει να καταλάβουμε ότι κάποιες στιγμές πρέπει να ρίχνουμε ταχύτητα, να κρατάμε την μπάλα και να παίρνουμε ανάσες ακόμη και κρατώντας την μπάλα.

Σε αυτό το κομμάτι δεν μου άρεσαν πολλά πράγματα, γιατί κάναμε πολλά λάθη σε εύκολες πάσες. Αυτό νομίζω πως οφείλεται στην πνευματική μας κόπωση. Είπα στους παίκτες στο ημίχρονο πως δεν μπορούμε να έχουμε το πόδι συνέχεια στο γκάζι και το κατάλαβαν στο δεύτερο ημίχρονο. Τότε ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, αλλά ακόμη και στο διάστημα που αντιμετωπίσαμε πρόβλημα και δεν επετίθετο όπως θα ήθελα, μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Για την ετοιμότητα της ομάδας του εν όψει των προκριματικών του Europa League σημείωσε: «Έχουμε παίκτες που είναι σε διαφορετικό επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης, όπως ο Βέρντε, ο Ολιβέιρα και ο Αλμπάνης. Ο Τσιγκρίνσκι τραυματίστηκε ξανά. Θα πρέπει να δουλέψουμε, έχουμε χρόνο και θα προσπαθήσουμε να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση στο πρώτο παιχνίδι».

Όσο για το ζευγάρι Χόνβεντ-Κραϊόβα είπε: «Δεν είναι ώρα να μιλάμε γι’ αυτό. Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να δούμε πολλούς παίκτες. Έχουμε πολλές λύσεις και πρέπει να τις διαχειριστούμε. Πρέπει να δούμε τη δική μας ομάδα και πώς θα αποδώσουμε καλύτερα σαν ομάδα. Όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά είδαμε και σήμερα πως απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο μπορούν να ανταποκριθούν».

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024