Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρονάλντο: «Η Γιουβέντους θα κατακτήσει σίγουρα το Champions League»

Ρονάλντο: «Η Γιουβέντους θα κατακτήσει σίγουρα το Champions League»

Τη σιγουριά του πως η Γιουβέντους θα κατακτήσει σύντομα το Champions League εξέφρασε ο Πορτογάλος, ενώ αναφέρθηκε και στον λόγο που αποχώρησε το προηγούμενο καλοκαίρι από τη Ρεάλ.

Πεπεισμένος πως η Γιουβέντους θα καταφέρει να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης στο σύντομο μέλλον είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στο περιθώριο της βράβευσής του από τη Marca ως ένας από τους θρύλους του αθλήματος, ο Πορτογάλος εξέφρασε τη σιγουριά του πως η Γηραιά Κυρία πρόκειται να κατακτήσει το Champions League μέσα στην επόμενη διετία.

Ακολούθως, ο 34χρονος σούπερσταρ αναφέρθηκε και στο λόγο που αποχώρησε το προηγούμενο καλοκαίρι από τη Μαδρίτη, τονίζοντας πως ήθελε μια αλλαγή στην καριέρα του.

«Η Γιουβέντους έχει ενισχυθεί αρκετά και είναι μια ομάδα που θα παλέψει για να κατακτήσει τίτλους, όπως πάντα αλλά θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Η Γιούβε πρόκειται να κατακτήσει το Champions League. Δεν ξέρω αν θα γίνει φέτος ή την επόμενη χρονιά, αλλά θα έρθει», σχολίασε ο Πορτογάλος.

Για την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Ρεάλ, πρόσθεσε: «Μετά από όλα αυτά που κατέκτησα στη Μαδρίτη χρειαζόμουν μια αλλαγή, ένα νέο κίνητρο για να μπορώ να συνεχίσω να προσφέρω.

Πέρασα εννιά χρόνια εδώ, ένα μέρος της ιστορίας μου είναι στη Ρεάλ και δεν αναφέρομαι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και γενικότερα. Έκανα την οικογένειά μου εδώ. Γι’ αυτό διατηρώ το σπίτι μου στη Μαδρίτη, έχω το ξενοδοχείο, την κλινική. Είναι μια πόλη που μου αρέσει».

Επίσης ρωτήθηκε και για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, αναφέροντας: «Το ψυχολογικό κομμάτι είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά. Έτσι είναι η ζωή, όλα έχουν μια αρχή και ένα τέλος. Ο Κριστιάνο δεν πρόκειται να διαρκέσει για μια ζωή. Με βλέπω ακόμα ότι έχω δυνάμεις και όρεξη για να συνεχίζω να κερδίζω».

Ακόμα μίλησε για τη συνύπαρξή του με τον Μπουφόν, υπογραμμίζοντας: «Μιλάμε γιατί είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω και δεν είχαμε βρεθεί αντίπαλοι αρκετές φορές. Μου είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος που τώρα είμαστε συμπαίκτες.

Του είπα το ίδιο γιατί είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο αν όχι ο καλύτερος.Αυτός και ο Κασίγιας θα μείνουν στην ιστορία».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024