Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Εξελίξεις με Ενρίκε

ΠΑΟΚ: Εξελίξεις με Ενρίκε

Ο εκπρόσωπος του Πέδρο Ενρίκε βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συναντηθεί με τον Μάριο Μπράνκο και να συζητήσουν για το μέλλον του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.

Μπορεί κάποιοι ποδοσφαιριστές να συμμετείχαν στο βασικό στάδιο της προετοιμασία του ΠΑΟΚ, όμως το μέλλον τους στην Τούμπα παραμένει αβέβαιο. Μια από τις περιπτώσεις αυτές είναι του Πέδρο Ενρίκε.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός περιμένει να μάθει τα νεότερα μετά από συνάντηση που θα έχει σήμερα ο εκπρόσωπος του με τον αθλητικό διευθυντή του Δικεφάλου. Μάριο Μπράνκο και Σίζαρ Σαντάνα θα αποφασίσουν αν ο Ενρίκε θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι στην Τούμπα ή θα αναζητήσει αλλού την τύχη του.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, έχει συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο και στη Μικράς Ασίας σκέφτονται αν θα πρέπει να του ανανεώσουν το συμβόλαιο και στη συνέχεια να τον παραχωρήσουν δανεικό ή να εξετάσουν προτάσεις που έχουν από Βραζιλία για την πώληση του.

Ο Ενρίκε στα τρία χρόνια που ανήκει στο δυναμικό του Δικεφάλου, δεν έχει καταφέρει να βγάλει μια ολόκληρη χρονιά στην Τούμπα. Αυτό είναι ένα θέμα από την στιγμή που ο 29χρονος επιθετικός καταλαμβάνει ταυτόχρονα και θέση ξένου. Οι Ασπρόμαυροι θέλουν να αδειάσουν μια θέση καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνει κάποια μεταγραφή το επόμενο χρονικό διάστημα.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024