Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κουρμπέλης: «Έκανα το σωστό που έμεινα»

Κουρμπέλης: «Έκανα το σωστό που έμεινα»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, σε συνέντευξη του μίλησε για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό, το όνειρο της Ευρώπης αλλά και το γηπεδικό.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης, είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του ρόστερ του Παναθηναϊκού, ενώ με την απόφασή του να παραμείνει στην ομάδα έχει μπει και στις κλαρδιές των οπαδών.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Sportime ο αμυντικός μέσος και αρχηγός των πράσινων αναφέρθηκε στο σίριαλ της παραμονής του, στο όνειρο του να ξαναβγεί ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη, αλλά και το… αγκάθι του γηπεδικού.

Έχεις περάσει στον Παναθηναϊκό από όλα τα δύσκολα στάδια από την ήμερα που ήρθες. Τώρα είσαι αρχηγός-σημείο αναφοράς. Οι αποφάσεις που πήρες ήταν όλες σωστές;

«Δεν έχω μετανιώσει για ό,τι έχω κάνει. Έτσι ένιωσα πως έπρεπε να κάνω έτσι έκανα. Σκέψεις πάντα περνάνε από τo μυαλό».

Θα μπορούσες για παράδειγμα να είσαι πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ…

«Επέλεξα να μείνω. θεωρώ πως έπραξα το σωστό με την παραμονή μου στον Παναθηναϊκό».

Υπάρχει στο μυαλό σου η προοπτική του εξωτερικού; Έχεις 1,5 χρόνο συμβόλαιο ακόμη βέβαια αλλά σκέφτεσαι το μέλλον; Ή απλώς το παρόν;

«Δεν μπορώ να κλείσω την πόρτα σε κανένα ενδεχόμενο. Αν είναι να έρθει κάτι από το εξωτερικό θα καθίσω και θα τo συζητήσω. Όταν θα έρθει η ώρα να μιλήσω με την ομάδα για το συμβόλαιο μου, επίσης, θα είμαι εκεί για να τo συζητήσω. Δεν μπορώ να ξέρω από τώρα τι θα φέρει τo μέλλον».

Ονειρεύεσαι να παίξεις ξανά στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό;

«Θα μου άρεσε να συμβεί αυτό. Είναι ένα από χα όνειρα μου για το μέλλον. Μακάρι να πραγματοποιηθεί. Έχω παίξει βέβαια αλλά στα προκριματικά. Σε ομίλους θα ήθελα πολύ να γίνει είτε στο Champions League ή στο Europa».

Εξελίσσεται μία προσπάθεια για γήπεδο στον Βοτανικό. Είναι αυτό που λείπει από τον Παναθηναϊκό;

«Τόσα χρόνια ένα από τα αγκάθια που εμποδίζουν την ομάδα είναι πως δεν έχει γήπεδο. Βλέπουμε τους άλλους να έχουν φτιάξει όπως ο Ολυμπιακός ή να είναι σε διαδικασία να δημιουργήσουν όπως ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικό πράγματα που επιβάλλεται να έχει μία ομάδα. Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024