Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δίπλα στον Ολυμπιακό ο Φουστέρ: «Καλή επιτυχία!» [Εικόνα]

Δίπλα στον Ολυμπιακό ο Φουστέρ: «Καλή επιτυχία!» [Εικόνα]

Ο Ισπανός δεν ξεχνάει τον Ολυμπιακό και όσα έζησε στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο και με ανάρτησή του στα social media ευχήθηκε καλή επιτυχία στους Πειραιώτες ενόψει του αποψινού αγώνα με την Βικτόρια Πλζεν

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Βικτόρια Πλζεν (21:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης» στη ρεβάνς του 0-0 της Τσεχίας και με τον κόσμο στο πλευρό του θα τα δώσει όλα για να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Χιλιάδες «ερυθρόλευκοι» οπαδοί θα σταθούν δίπλα στον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του Ολυμπιακού και με τη βροντερή φωνή τους θα προσπαθήσουν να τους δώσουν ώθηση για να φτάσουν στη μεγάλη νίκη. Δίπλα στην ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού στέκεται και ο Νταβίντ Φουστέρ! Ο Ισπανός μπορεί να έχει φύγει από το μεγάλο λιμάνι από το 2016 και να έχει κρεμάσει πλέον τα παπούτσια του, αλλά δεν ξεχνάει τον Ολυμπιακό.

Λίγη ώρα μετά την ενημέρωση της πειραϊκής ΠΑΕ στα social media για την αρχική 11άδα στον αποψινό αγώνα με την Βικτόρια Πλζεν, ο Φουστέρ έκανε αναδημοσίευση στον λογαριασμό του στα social media την «ερυθρόλευκη» ανάρτηση και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό!

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024