Με τον Έλληνα διεθνή γκολκίπερ, Οδυσσέα Βλαχοδήμο, να κάνει καίριες επεμβάσεις και σκόρερ τον Αντέλ Τααράμπτ, η Μπενφίκα επικράτησε 1-0 της Μίλαν σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στις ΗΠΑ.
Οι αετοί έδειξαν υψηλότερα επίπεδα ετοιμότητας εν συγκρίσει με τους Ροσονέρι και έχοντας σε πολύ καλή βραδιά τον Έλληνα πορτιέρε έφτασαν στη νίκη.
Για την ομάδα της Πορτογαλίας αγωνίστηκε και ο έτερος Έλληνας διεθνής, Ανδρέας Σάμαρης, που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο 72ο λεπτό στη θέση του Γκαμπριέλ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Χορηγοί, εισιτήρια και merchandising ξεπερνούν τις προσδοκίες, όμως για να ισοσκελιστεί ο προϋπολογισμός των 1,7 δισ. ευρώ καθοριστικός αποδεικνύεται ο ρόλος της δημόσιας χρηματοδότησης