Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ετοιμάζεται να γίνει «αετός» ο Άκπομ

Ετοιμάζεται να γίνει «αετός» ο Άκπομ

Την κλήση του στην Εθνική Νιγηρίας περιμένει από μέρα σε μέρα ο Τσούμπα Άκπομ μετά συζητήσεις που είχε με την ομοσπονδία της αφρικανικής χώρας.

Ο Τσούμπα Άκπομ είναι πολύ κοντά στο να ξαναγίνει διεθνής ποδοσφαιριστής, όχι όμως με τα χρώματα της Αγγλίας, αλλά με της Νιγηρίας.

Ο 23χρονος επιθετικός μπορεί να γεννήθηκε και να έμαθε τα μυστικά στης στρογγυλής θεάς στην Αγγλία, μπορεί να έπαιξε στα κλιμάκια των μικρών Εθνικών, όμως έχει πάρει την απόφαση να φορέσει άλλη φανέλα με άλλο εθνόσημο στο στήθος.

Η καταγωγή του είναι από τη Νιγηρία και αυτό οι «αετοί» της Αφρικής το εκμεταλλεύτηκαν μετά τις εντυπωσιακές επιδόσεις που σημειώνει στον ΠΑΟΚ. Αποφάσισαν λοιπόν να ξεκινήσουν επαφές με τον Άκπομ σε μια προσπάθεια να τον δείξουν ότι τον θέλουν και φαίνεται πως τα κατάφεραν.

Ο επιθετικός του Δικεφάλου σε μια πρόσφατη τοποθέτηση του είχε πει πως: «Είμαι έτοιμος να παίξω με την Εθνική Νιγηρίας. Έχουμε ολοκληρώσει τις επαφές μας και φέτος θα κληθώ, από όσο ξέρω». Τι επόμενες ημέρες ο Άκπομ θα κληθεί από την Εθνική Νιγηρίας για να συμμετάσχει στις προπονήσεις, αλλά και σε επίσημα παιχνίδια.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024