Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ετοιμάζεται για ντεμπούτο με τα «κιτρινόμαυρα» ο Ολιβέιρα

Ετοιμάζεται για ντεμπούτο με τα «κιτρινόμαυρα» ο Ολιβέιρα

Ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι έτοιμος για το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα χρώματα της ΑΕΚ, στο φιλικό της Τετάρτης με την Μπασακσεχίρ.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Μπασακσεχίρ την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, στο τελευταίο φιλικό πριν τα παιχνίδια για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Το συγκεκριμένο ματς με τους Τούρκους θα είναι και η πρόβα τζενεράλε πριν τα ματς με την Χόνβεντ ή την Κραϊόβα, με τον Μιγκέλ Καρντόσο να θέλει να δει την ετοιμότητα των παικτών του αλλά και την κατάσταση που βρίσκεται ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός προπονείται σε φουλ ρυθμούς εδώ και μερικές μέρες και αναμένεται να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του στο φιλικό με τους πιθανούς αντιπάλους του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League.

O Ολιβέιρα θα πάρει χρόνο συμμετοχής, με τον κόσμο της Ένωσης να έχει την ευκαιρία να τον δει για πρώτη φορά, ενώ ο Καρντόσο ανάλογα πως θα είναι σήμερα και αύριο μπορεί να τον χρησιμοποιήσει ακόμα και βασικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πορτογάλος τεχνικός σίγουρα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Οικονόμου και Κρίστισιτς που ακόμη δεν έχουν αποθεραπευτεί, αλλά λογικά θα είναι έτοιμοι για τα επίσημα.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024