Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μιλάει με Γιουβέντους για Κιν η Έβερτον

Μιλάει με Γιουβέντους για Κιν η Έβερτον

Μετά την περίπτωση του Γουιλφρίντ Ζαχά, η Έβερτον έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο και τον Μόιζε Κιν της Γιουβέντους.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μόιζε Κιν δείχνει η Έβερτον, η οποία μοιάζει αποφασισμένη να ενισχυθεί δυναμικά το φετινό καλοκαίρι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Sky Sports», η ομάδα του Μάρκο Σίλβα επιθυμεί την απόκτηση ενός επιθετικού στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και ένας από τους παίκτες που έχει… βάλει στο μάτι είναι ο Ιταλός φορ της Γιουβέντους.

Μάλιστα, φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, με την «Μεγάλη Κυρία» να ζητάει ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ, ενώ θέλει στο deal να υπάρχει και ειδικός όρος για την επαναγορά του νεαρού επιθετικού.

Παράλληλα, η Έβερτον εξετάζει και την περίπτωση του Γουλιφρίντ Ζαχά της Κρίσταλ Πάλας, η οποία ζητάει ένα ποσό κοντά στα 85 εκατομμύρια ευρώ, με τα «ζαχαρωτά» να σκέφτονται να καταθέσουν μια πρόταση κοντά στα 65 εκατομμύρια.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024