Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ψήνεται» ανταλλαγή Κεν με Ρούμπεν Νέβες

«Ψήνεται» ανταλλαγή Κεν με Ρούμπεν Νέβες

Σε μία πιο φθηνή λύση σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η μεταγραφή του Πογκμπά στρέφεται η Γιουβέντους, με δεδομένο το ενδιαφέρον της Γουλβς για τον Κεν.

Σε συζητήσεις με τη Γιουβέντους για την απόκτηση του Μόιζε Κεν βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες η Γουλβς. Ωστόσο οι «μπιανκονέρι», βλέποντας ότι δεν «προχωράει» η περίπτωση του Πολ Πογκμπά, έριξαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το όνομα του Ρούμπεν Νέβες, σύμφωνα με το «Sky Sports Italia».

Ο 22χρονος χαφ έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ομάδων στην Ευρώπη με την ωριμότητα που βγάζει στο παιχνίδι του. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι κατέχει το ρεκόρ του νεαρότερου αρχηγού στο Champions League. Η Γουλβς τον απέκτησε έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ από την Πόρτο το καλοκαίρι του 2017 και την βοήθησε σημαντικά στο να ανέβει από την Τσάμπιονσιπ και να καταλάβει την 7η θέση στη φετινή Πρέμιερ. Πλέον κοστολογείται με τουλάχιστον 45 εκατομμύρια ευρώ.

Από την άλλη ο 19χρονος εξτρέμ της Γιουβέντους έκανε μία αρκετά καλή σεζόν με 17 εμφανίσεις, 7 γκολ και 1 ασίστ. Ο συνδυασμός του ταλέντου του και του νεαρού της ηλικίας του έχει προσελκύσει αρκετές ομάδες, με την Έβερτον μάλιστα να έχει καταθέσει πρόταση 30 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτησή του.

Αναμένουμε να δούμε αν η Γιουβέντους θα προχωρήσει την περίπτωση Πογκμπά και οι δύο ομάδες συζητήσουν μόνο την περίπτωση του Κεν ή αν οι δύο ομάδες προχωρήσουν στην ανταλλαγή των δύο ταλαντούχων παικτών.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024