Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει των παιχνιδιών με την Βικτόρια Πλζεν για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League, με τους Πειραιώτες την Πέμπτη 18/7 να δίνουν στην UEFA τη λίστα με τους παίκτες για τα ματς με τους Τσέχους.
Σε αυτή δεν βρίσκονται τα ονόματα των Παπέ Αμπού Σισέ και Γιασίν Μεριά, λόγω της συμμετοχής τους στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, του ανέτοιμου Χιλάλ Σουντανί, των τραυματιών Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, Κώστα Φορτούνη και Γιάγκος Βούκοβιτς, αλλά και των Ούγκο Κάιπερς, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, Φράνκο Σολδάνο και Γιάννη Μασούρα.
Αντίθετα, στη λίστα για τις σπουδαίες αναμετρήσεις με την Πλζεν βρίσκονται οι: Ανδρούτσος, Μπα, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ποντένσε, Γκιλιέρμε, Ντουρμισάι, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκερέρο, Κούτρης, Σα, Γιώργος Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σιαμπάνης, Μπρούνο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Τζολάκης και Βαλμπουενά.
Στη Β’ λίστα βρίσκονται οι: Φέκκας, Καραργύρης, Νικολής, Πέιος, Μαρτίνης, Σουρλής, Βοΐλης και Ξενιτίδης.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι την παραμονή του πρώτου αγώνα (23/7) ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να κάνει έως δύο αλλαγές. Υπενθυμίζουμε, ότι το πρώτο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου στην έδρα της Βικτόρια Πλζεν, ενώ η ρεβάνς θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα (30/7) στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Τότεναμ – Ντόρτμουντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Τότεναμ – Ντόρτμουντ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
LIVE: Σπόρτινγκ – Παρί Σεν Ζερμέν. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Σπόρτινγκ – Παρί Σεν Ζερμέν για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Μονακό για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.