Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις έκανε η Κατερίνα Στικούδη και βρέθηκε στη Μύκονο για λίγες μέρες.
Η εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη, όπως αναφέρει το gossip-tv βρέθηκε στον Ορνό της Μυκόνου για να κάνει το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία της και τράβηξε την προσοχή όλων. Η ίδια έδειχνε ν’ απολαμβάνει την ημέρα της και ν’ αδιαφορεί για τ’ αδιάκριτα βλέμματα.
Αυτό το καλοκαίρι, η Κατερίνα Στικούδη έχει πολλές εμφανίσεις και ο χρόνος για ξεκούραση είναι λίγος, οπότε προσπαθεί με την πρώτη ευκαιρία να περνάει όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.