Super League 1 : Καπάρωσε Καπίγια ο Αστέρας Τρίπολης
Ο Αστέρας Τρίπολης ήρθε σε συμφωνία με τη Σοσιεδάδ για τον Ενέκο Καπίγια, ο οποίος αναμένεται την Κυριακή 14/7 στη Ελλάδα για ιατρικά και υπογραφή συμβολαίου
Ο 24χρονος μέσος Ενέκο Καπίγια αναμένεται να αποτελέσει παίκτη του Αστέρα Τρίπολης, καθώς η ομάδα της Αρκαδίας ήρθε σε συμφωνία με την Σοσιεδάδ για την απόκτηση του και ο παίκτης θα φτάσει στη Ελλάδα την Κυριακή για τα ιατρικά.
Ο Ισπανός πέρυσι αγωνίστηκε στη Λυονέσα, ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας, ως δανεικός από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ έχοντας συνολικά 30 συμμετοχές και 6 γκολ.
«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ήρθε σε συμφωνία με την Real Sociedad για την αγορά του ποδοσφαιριστή, Eneko Capilla. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται στην Ελλάδα την Κυριακή (14/07) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του».
Ο νέος CEO της Euroleague, Τσους Μπουένο παραχώρησε συνέντευξη στη «Mundo Deportivo» και μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε και για το ενδεχόμενο σύμπραξης με το NBA Europe.
Ο Ολυμπιακός παραμένει ο απόλυτος αυτοκράτορας του ελληνικού αθλητισμού, με τις 14 ευρωπαϊκές κούπες σε επίπεδο ερασιτεχνικών σπορ, την ώρα που ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στο μηδέν μετά την ήττα της ομάδας βόλεϊ γυναικών στον τελικό του Challenge Cup.
Ανάβουν φωτιές ιταλικά δημοσιεύματα, καθώς αναφέρουν ότι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν θα ανανεώσει με την Μπολόνια και υποστηρίζουν ότι ο Άρης ενδιαφέρεται για την πρόσληψη του έμπειρου προπονητή.