Συγκεκριμένα η τοπική εφημερίδα της Κορούνια, DXT, τονίζει ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον παίκτη και πως είναι διατεθειμένη να κάνει επίσημη κρούση στην Ντεπορτίβο για τoν αποκτήσει. Η Ντεπόρ φέρεται να αξιώνει περί τα 2 εκατ. ευρώ για να τον πουλήσει, ενώ για τον Καρτάμπια ενδιαφέρον έχουν δείξει κι άλλες ομάδες όπως η Γρανάδα, η Οσασούνα και η Βαγιαδολίδ.
Η περίπτωση Καρτάμπια είναι μία από εκείνες που υπάρχουν στη λίστα της Ένωσης, όμως το να προχωρήσει δεν είναι απλό. Καθώς από άποψη κόστους, είναι πιο δύσκολη σε σχέση με εκείνη του Βέρντε.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές για την 38η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως αναβάλλονται οι τελικοί της Α1 Γυναικών μέχρι να παρθεί απόφαση από τον αθλητικό δικαστή για τον πρώτο αγώνα Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός ο οποίος διακόπηκε στο ημίχρονο.