ΑΔΜΗΕ: Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης
Ανακοίνωση λόγω της κακοκαιρίας που χτύπησε την Χαλκιδική τα ξημερώματα της Τετάρτης -προς Πέμπτη- με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς ηλεκτροδότηση μερικές περιοχές εξέδωσε ΑΔΜΗΕ.
Ανακοίνωση λόγω της κακοκαιρίας που χτύπησε την Χαλκιδική τα ξημερώματα της Τετάρτης -προς Πέμπτη- με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς ηλεκτροδότηση μερικές περιοχές εξέδωσε ΑΔΜΗΕ.
Σύμφωνα με τον Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) εξαιτίας των πρωτοφανούς έντασης καιρικών φαινομένων στη Χαλκιδική έπεσαν δυο ιστοί υψηλής τάσης στην περιοχή της Διώρυγας της Ποτίδαιας.
«Λόγω του συμβάντος –και της βλάβης στη Γραμμή Μεταφοράς Ρεύματος Υψηλής Τάσης που συνδέει τον Υποσταθμό Μουδανιών με τον Υποσταθμό Κασσάνδρας-, έχουν προκληθεί εκτεταμένα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στην περιοχή. Συνεργεία του ΑΔΜΗΕ έχουν σπεύσει στο σημείο από την πρώτη στιγμή ασφαλίζοντας την Γραμμή Μεταφοράς προκειμένου να μην υπάρξει οποιοσδήποτε κίνδυνος και να απομονωθεί η βλάβη. Τα συνεργεία του ΑΔΜΗΕ εργάζονται εντατικά για τη διόρθωση της σοβαρής ζημίας. Ο Διαχειριστής διαβεβαιώνει ότι καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης το ταχύτερο δυνατό. Για την πορεία των εργασιών θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση», αναφέρει η ανακοίνωση.
- Απεργία ταξί: Στους δρόμους για 4η ημέρα – Συγκέντρωση στο ΣΑΤΑ και πλάνα για νέες κινητοποιήσεις
- Σαντορίνη: Κλειστό το λιμάνι λόγω κατολίσθησης
- Νέα σενάρια στην Ιταλία: «Φρανσίσκο και Χίφι είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Μπαρτσελόνα»
- Τουλάχιστον 3 νεκροί σε πλήγματα σε Ρωσία και Ουκρανία – Επίθεση με drones έπληξε πλοία στην Οδησσό
- Για πρώτη φορά θέμα βρετανικών βάσεων στην Κύπρο σε συμπεράσματα Ευρωπαϊκού Συμβουλίου – Τι μηνύματα στέλνει
- Κρίσιμο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ: Ο Παναθηναϊκός παίζει «τελικό» με τον Ερυθρό Αστέρα




