Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χρυσοχοΐδης: Οδύνη για τους 6 νεκρούς - Να κλείσουμε γρήγορα τις πληγές από τη θεομηνία

Χρυσοχοΐδης: Οδύνη για τους 6 νεκρούς – Να κλείσουμε γρήγορα τις πληγές από τη θεομηνία

O κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι μέχρι στιγμής, εκτός από τους έξι νεκρούς, υπάρχει ένας επιβεβαιωμένος αγνοούμενος στη θάλασσα για τον οποίο το λιμενικό σώμα διεξάγει έρευνες

Την οδύνη του για τον άδικο χαμό έξι ανθρώπων στη φονική κακοκαιρία που έπληξε τη Χαλκιδική εξέφρασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι μέχρι στιγμής υπάρχει ένας επιβεβαιωμένος αγνοούμενος στη θάλασσα για τον οποίο το λιμενικό σώμα διεξάγει έρευνες. Όπως τόνισε, είναι παρούσες στο σημείο όλες οι κρίσιμες υπηρεσίες της πολιτικής προστασίας της χώρας, είναι παρών ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεοδνίας Α. Τζιτζικώστας, όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες για να διαμορφώσουμε – τόνισε – μία συνολική εικόνα των συνεπειών της καταστροφής.

«Να εκφράσω την οδύνη μου για τον άδικο χαμό 6 ανθρώπων που ήταν επισκέπτες στην περιοχή. Μεταξύ αυτών χάθηκαν δύο παιδιά. Είμαστε αλληλέγγυοι στους συγγενείς τους. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό να συμπαρασταθούμε για την απώλεια αυτών των ψυχών».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημείωσε πως «είμαστε εδώ για να προσδιορίσουμε τα επόμενα βήματα για τη διαχείριση της κρίσης». Έκανε λόγο για πρωτοφανή παρουσία των υπηρεσιών της χώρας στο σημείο της τραγωδίας. «150 άτομα και 55 οχήματα ήταν διατεταγμένα τις τελευταίες ώρες καθώς και 40 μηχανήματα της περιφέρειας και 100 εργαζόμενοι. Η δουλειά που έκαναν οι υπηρεσίες πολύ σημαντική».

Τόνισε ακόμη πως δεν υπήρξαν πλημμυρικά φαινόμενα αλλά μόνο πτώσεις δέντρων.

Θα αποκατασταθούν οι ζημιές

Στόχος, τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης είναι να αποκατασταθούν όλες οι ζημιές με βάση τους ισχύοντες νόμους. «Γίνεται καταγραφή των ζημιών στις υποδομές. Έρχονται συνεργεία και για τις ζημιές και στις ιδιωτικές περιουσίες, στις επιχειρήσεις και στα σπίτια. Να κλείσουμε γρήγορα τις πληγές από τη θεομηνία».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024