Πρωτοφανές και αδιανόητο φαντάζει το καιρικό φαινόμενο που έπληξε χθες το βράδυ τη Χαλκιδική, με τον τουριστικό νομό να μετράει σήμερα τις πληγές του.
Σύμφωνα το σύστημα ανίχνευσης ηλεκτρικών εκκενώσεων του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr “ZEUS”, έως τις 23:00 ώρα Ελλάδος κατέγραψε πάνω από 5.000 κεραυνούς εντός των ορίων της Ελληνικής επικράτειας.
Η Μακεδονία, η Θράκη και η Θεσσαλία δέχθηκαν τις πιο καταστροφικές καταιγίδες, με χαλάζι διαμέτρου πάνω από 5 εκ και ανέμους που ξεπέρασαν τα 110 χλμ την ώρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο όγκος του νερού που έπεσε δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλος, με τις ζημιές να αποδίδονται στον έντονο αέρα.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα