Γράψαμε (πρώτοι) την πρόθεση, η οποία μετατράπηκε σε απόφαση για παραμονή του Λαυρίου στην Α1. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για λογικό άλμα, για μια απόφαση που -αν δεν προσεχθεί- ενδέχεται να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου. Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις και θα ήταν απροσεξία εκ μέρους μας αν δεν κοιτάζαμε και την άλλη πλευρά. Αυτό σκοπεύουμε να συζητήσουμε σήμερα.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.