Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιακός για τον υποβιβασμό: «Άλλη μια παράνομη απόφαση»

Ο Ολυμπιακός για τον υποβιβασμό: «Άλλη μια παράνομη απόφαση»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έδειξε την απέχθεια της για την κωμικοτραγική απόφαση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος και την επιλογή να κρατήσει στην κατηγορία το Λαύριο

Τα πάντα έχουμε δει στο ελληνικό μπάσκετ. Ομάδες να μην κατεβαίνουν με το έτσι θέλω και να ρίχνουν άλλες στην Α2 για ένα… καπρίτσιο, ΑΦΜ να κάνουν βόλτες και να κοστολογούνται πάμφθηνα, αποφάσεις παραμονές που καταστρατηγούν κανονισμούς και πάνω από όλα την ίδια την λογική.

Όπως και στην περίπτωση του Λαυρίου που πλέον και έπειτα από την απόφαση των μελών του ΕΣΑΚΕ, παρότι έπεσε κατηγορία, θα μείνει στην παραπαίουσα Basket League και για την επόμενη σεζόν, ρίχνοντας ουσιαστικά τον Κολοσσό Ρόδου και τον Ολυμπιακό στην Α2.

Οι Ερυθρόλευκοι από την μεριά τους δεν άφησαν ασχολίαστη την πρωτοφανή απόφαση των ομάδων της διοργανώτριας αρχής.

Στον Ολυμπιακό λοιπόν τονιζαν μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για «Άλλη μια παράνομη απόφαση του ΕΣΑΚΕ, η οποία καταδεικνύει το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει το ελληνικό μπάσκετ και εξηγεί γιατί ο Ολυμπιακός δεν συμμετέχει πλέον σε αυτές τις αστείες συνεδριάσεις».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο