Κάτοικος Μαδρίτης θα συνεχίσει να είναι ο Αλβάρο Μοράτα με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να ανακοινώνει πως ο Ισπανός επιθετικός θα παραμείνει παίκτης των «ροχιμπλάνκος» αφού επήλθε συμφωνία με την Τσέλσι.
Όπως τονίζουν από την Ατλέτικο, ο 26χρονος σέντερ φορ θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός από τους «μπλε του Λονδίνου» και τη σεζόν 2021-2022 θα επισημοποιηθεί η μετακίνηση του με κανονική μεταγραφή στην ομάδα της Μαδρίτης.
Ο Ισπανός στράικερ ξεκίνησε τη σεζόν του στην Τσέλσι όμως δεν κατάφερε να πείσει τον Μαουρίτσιο Σάρι για τις ικανότητες του, με τον Ιταλό προπονητή να τον παραχωρεί μέσω ανταλλαγής στους «ροχιμπλάνκος» τον Ιανουάριο.
Κατά την παραμονή του στην Ατλέτικο αγωνίστηκε σε συνολικά 15 παιχνίδια στο πρωτάθλημα σκοράροντας 6 γκολ, ενώ μοίρασε και μία ασίστ. Πλέον θέλει να αναγεννηθεί στην ομάδα της Μαδρίτης και να θυμίσει τον παλιό καλό του εαυτό τη νέα χρονιά.
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.