Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Dacia Dokker 2020: Νέα γενιά με ηλεκτρικές βλέψεις

Dacia Dokker 2020: Νέα γενιά με ηλεκτρικές βλέψεις

Το επαγγελματικό μοντέλο αναμένεται να υποδεχτεί τη νέα γενιά του με ορίζοντα το 2020 χωρίς να αποκλείεται αυτή να επιφυλάσσει και ηλεκτρική έκπληξη με δεδομένη τη συνάφεια με το ομογάλακτο Renault Kangoo με το οποίο μοιράζεται την πλειονότητα των χαρακτηριστικών του.

Φωτογραφίες: Automedia

Πριν περίπου ένα μήνα έκανε την πρώτη του εμφάνιση ως δοκιμαστικό πρωτότυπο το Renault Kangoo το οποίο και αναμένεται να μοιραστεί την πλειονότητα των αναβαθμίσεων της νέας γενιάς του με το Dacia Dokker, το πιο προσιτό ισοδύναμο της ρουμανικής φίρμας. 

Υιοθετώντας αντίστοιχες αναλογίες με το γαλλικό alter ego του, το Dacia Dokker δείχνει να επενδύει περισσότερο στις καμπύλες έναντι του παρελθόντος προς όφελος μια πιο ελκυστικής εμφάνισης.

Μια προσεκτική παρατήρηση ωστόσο αποκαλύπτει μια σειρά από διαφοροποιήσεις όπως για παράδειγμα στους τροχούς με τα τέσσερα μπουλόνια αντί των πέντε στο Renault Kangoo κάτι που σηματοδοτεί περισσότερες διαφορές από όσες συνιστά η συνολική του εμφάνιση.

Αυτό που επίσης μένει να αποδειχθεί είναι κατά πόσο το Dokker θα αποκτήσει πρόσβαση στο ηλεκτρικό σύνολο που θα εφοδιάζει την δεδομένη ηλεκτρική έκδοση του Renault Kangoo, προσθέτοντας στην γκάμα του ακόμα μια εναλλακτική.

Στην προκειμένη περίπτωση πάντως το επαγγελματικό μοντέλο εφοδιάζεται  με κινητήρα εσωτερικής καύσης και συγκεκριμένα με το μοτέρ dCi 1,5 λίτρου το οποίο αναμένεται να εξοπλίζει τις εκδόσεις του επαγγελματικού μοντέλου σε διαφορετικές εκδοχές ισχύος, προσφέροντας παράλληλα περισσότερη αποδοτικότητα σε σχέση με το παρελθόν.

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024