Ο ΟΦΗ κέρδισε τη συμμετοχή του για πρώτη φορά στην Ιστορία του στην Volley League και όλα δείχνουν πως δεν θα εξελιχθεί σε ομάδα… ασανσέρ μιας και γίνονται κατάλληλες κινήσεις ώστε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική η ομάδα του Δημήτρη Ζλατιλίδη.
Οι Κρητικοί απέκτησαν τον Κέβιν Αλεξάντερ Καραμπαλί. Είναι διεθνής Κολομβιανός κεντρικός με ύψος 2.04 μ. και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αγωνιστική εμπειρία από πρωταθλήματα όπως της Ισπανίας, του Μαυροβούνιου, της Τσεχίας αλλά και της Σαουδικής Αραβίας.
Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση των Κρητικών:
«O ΟΦΗ συνεχίζει δυνατά την μεταγραφική του ενίσχυση, καθώς απέκτησε και τον 24χρονο (2,04 μ.) διεθνή Κολοβιανό κεντρικό Kevin Αlexander Karabali.
Ο Karabali έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ και προστίθεται και αυτός στην ισχυρή ομάδα, που χτίζεται για την πρώτη χρονιά στην Volley League.
O Κολομβιανός κεντρικός …πηδάει ψηλά στα 3,60 και μπλοκάρει στα 3,45 και θα δώσει μεγάλη δύναμη στον ΟΦΗ στο φιλέ.
Ο Karabali τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Ευρώπη, καθώς η προτελευταία χρονιά τον βρήκε στην Τσεχία, ενώ έχει παίξει ακόμη στο Μαυροβούνιο και την Πορτογαλία. Την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στην Σαουδική Αραβία.
Είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας της Κολομβίας.
Πρόκειται για ένα δυνατό και πολύ αθλητικό παίκτη, διεθνή με τη χώρα του και προστίθεται και αυτός στις αξιόλογες μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα ο ΟΦΗ, με τους διεθνείς Milos Culafic (ακραίος, 33 ετών, Μαυροβούνιος), Dmitry Storozhilov (πασαδόρος, 33 ετών, Ουκρανός) και τους Ελληνες (Γιάννης Ρουμελιωτάκης, ακραίος 30 ετών, Δημήτρης Γκαράς, λίμπερο, 33 ετών).
O OΦΗ συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση, καθώς έχει δικαίωμα για ένα ακόμη ξένο παίκτη, αλλά και για Ελληνικές επιλογές.
Με σταθερά βήματα και προσεκτικές επιλογές, χτίζει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, για τη νέα περίοδο στην Volley League.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Το Σάββατο (18/4) ο Ολυμπιακός νίκησαν «ξεκούραστα» με 17-6 τον Πανιώνιο στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραιά, για το ματς της 21ης αγωνιστικής της Water Polo League και έκαναν το «21 στα 21».